Produkter

 

Virksomhedsprofil

Ji sport A/S er et veletableret handelsfirma der sælger sportsrekvisitter til skoler, institutioner, klubber, firmaer og private. Vores produktprogram understøttes af et tæt samarbejde med nogle af Verdens største producenter og leverandører af sportsudstyr.

En af de mange fordele ved at handle med Ji sport A/S er at vi kan leverer alt og til alle, fra lidt øvede til elite. Herudover tilbyder vi nye stærke produkter der forhøjer brugernes spille- og legeglæde. Vi prøver konstant af forny os med nye produkter, der kan være til inspiration og danne grobund for kreativitet og nytænkning.

Ji sport har siden starten i 1996 koncentreret sig om at finde præcis de produkter skolerne, firmaerne og klubberne ønsker. Dette har vi gjort gennem flere tusinde møder med kunder over hele Skandinavien, hvor vi er blevet gjort opmærksomme på hvilke produkter der egner sig til de forskellige sportsgrene. Denne viden har vi fået af de forskellige lærere, elever, trænere, indkøbs- og sponsoransvarlige, som for os naturligvis er speciallisterne vi skylder vores succes.

Vision og målsætning:

SKANDINAVIENS HURTIGSTE PROBLEMFRI UNIKKE KVALITETS LEVERINGER!

Ji sport har gennem sin internationale ekspansion opnået nogen synergieffekter der gør at vi kan sælge kvalitetsprodukter til væsentlig bedre priser end store dele af konkurrencen. Vores stordriftsfordele har endvidere medført at Ji sport i dag har et 1.700 kvm. hovedlager der er placeret lidt nord for Aalborg. Det større lager har sammen med markedets bedste tilbud medvirket til at vi er kommet meget tættere på vores målsætning, velvidende at dette er en proces der vil fortsætte i en evighed.

 

Søg

Log in

Gem
Glemt password
Tilmeld

Indkøbskurv (pris u/moms)

kurven er tom

Månedens tilbud

Få en gave

 

Youth Quick Play

 
Maltvej 24  |  9700 Brønderslev  |  Telefon 70 26 75 88  |  post@jisport.dk